2013. május 14., kedd

Játék, bevonzás, játék,érzékenyítés és még több játék


Az Élmény Kommandó csapatának első komolyabb bevetése a pécsi Meszesi általános iskolában megrendezett Keleti Város Race most már harmadik programja. Az időjárás kicsit keresztülhúzta a számításainkat a március végi havazással, de mindezek ellenére fantasztikus délutánt töltöttünk együtt a hatodik évfolyammal, akik kiváló csapatmunkával és minimális segítséggel olyan buszt építettek, hogy még mi 
is a csodájára jártunk.
Ezek után, április 15.-én, a friss tavaszban egy hétfői délután kitelepültünk a pécsi Apáczai Csere János nevelési Központ ifjúsági klubja meghívásával. a Klubnak partnereünk, a Tett-Hely Ifjúsági Hálózat Pécsi tagja a házigazdája, a helyi gyerekekkel játszottunk outdoor játékokat, és töltöttünk el egy kellemes, napsütéses délutánt.



Még nincs vége, katt a továbbra :)



A gyerekprogramjaink mellett kitartóan zajlik a középiskolások bevonzása, az érdeklődő fiatalok vissza-visszajárnak a speciálisan nekik szervezett csapatépítő foglalkozásokra és workshopokra. Ami számunka külön öröm, hogy a kapott levelek egy része nem csak azt írja, hogy szívesen részt vennének egy általunk szervezett programban, hanem azt is, hogy csatlakoznának hozzánk, nagyon tetszett nekik az Élmény Kommandó szellemisége, szívesen szerveznének programokat. Többen írták, hogy „nagyon szeretnék másoknak segíteni, mindig is ez volt a célom”. Ilyesmit olvasni 16 éves fiatalok tollából (esetenként billentyűzetéből J) felemelő és hálás érzés. Ezentúl, ha valaki panaszkodik a mostani és a felnövő generációkra,  azt mondja, „elvesztünk”, sötéten látja őket, én személy szerint csak ezekből a levelekből fogok nekik idézni, bizonyítva, hogy nem is tévedhetnének nagyobbat.


Tokai Dalma, az Élmény Kommandó önkéntes katonája. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése