2013. június 18., kedd

Keleti Város RACE 3. - A ládaautó verseny


Június 13-án csütörtökön került megrendezésre a Keleti Város RACE 3 második része, az autóverseny. A KVR 3 első felét még márciusban tartottuk a Meszesi suliban, akkor azonban a hideg, havazós időjárás miatt autóépítésre nem volt lehetőségünk, helyette a résztvevő tanulókkal közösen egy buszt építettünk. Azonban már akkor ígéretet tettünk, hogy még visszatérünk, és megrendezzük a nagy versenyt.

A márciusi résztvevők közül ismét sokan jelen voltak, és aktívan ki is vették részüket az autózásból. 4 csapatot alkottak a gyerekek, akiknek első feladata az autók összeszerelése volt. Nagyon jól teljesítettek a lányok és a fiúk, a versenyjárművek hamar elkészültek, így egy-két versenyző még kicsit ki is díszítette autóját a csapat, illetve a csapattagok nevével. Az autók a nagy versenyzés előtt átestek egy műszaki ellenőrzésen Éron mester jóvoltából.







Az autószerelés után pihenő jött, amelyet közös játékkal töltöttek a gyerekek, majd pedig következett a verseny. Amíg egy-egy csapat megküzdött az akadálypályával, hogy a legjobb időeredményt elérje, a többi csapat sem unatkozott: csapatindulót, kabalát, egyenruhát és zászlót is kellett tervezni. A végén pedig az alkotásokat be is kellett mutatni, amit zsűri értékelt, így a legjobb időeredmények mellett a kreatív munka is beleszámított a küzdelembe. A végén az első helyezést a Garázs rapperek szerezték meg, akik versenyzői tudásuk mellett rappelésben is kitűntek. Gratulálunk nekik! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése